iPad aanbieding

Met een iPad aanbieding kun je mooi besparen op de aankoop van je nieuwe tablet. De iPad is de tablet van Apple en heeft dan ook hetzelfde besturingssysteem als de iPhones. Als je gewend bent om met Apple te werken, is een iPad aanbieding dus ideaal. Je kunt vaak ook al je Apple producten aan elkaar koppelen, zodat je overal al je informatie bij elkaar hebt. Er zijn vier varianten iPads op dit moment verkrijgbaar en allemaal zijn ze weleens te vinden in een iPad aanbieding. Deze website houdt je daarvan op de hoogte.

iPad en mini

Alle vier de iPads hebben verschillende opties in kleuren en geheugen. De ‘gewone’ iPad is de goedkoopste versie. Deze kun je in drie kleuren krijgen: spacegrijs, zilver of goud. Je hebt de keuze uit opslag van 64 of 256 GB. Dat is nogal een verschil. Hoe meer je wil doen met de iPad, hoe meer opslag je nodig hebt. Deze iPad is 10,2 inch. De iPad mini is met 7,2 inch een stuk kleiner, hij heet niet voor niets mini. De prijs voor de iPad mini ligt iets hoger, maar verder heb je dezelfde opties als voor de gewone iPad.

Air en Pro

Dan zijn er ook nog de iPad Air en de iPad Pro. De iPad Air kun je in nog meer kleuren krijgen en is 10,9 inch. De kleurenopties zijn spacegrijs, zilver, roségoud, groen en hemelsblauw. De opties voor opslag zijn weer 64 of 256 GB. De iPad Air is duurder dan de iPad mini. De iPad Pro is de absolute hoofdprijs, maar is enkel verkrijgbaar in spacegrijs of zilver. Het geheugen van de Pro is veel groter en je kunt kiezen uit een scherm van 11 of 12,9 inch. Voor al deze opties geldt: hoe meer of groter, hoe duurder. Of je nu een mini of een Pro wil, jouw ideale iPad aanbieding vind je op deze website.

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *